- Kappi pandud toidu kasutamine on omal vastutusel
- Too kappi ainult kõlblikku kaupa. Hea oleks vältida liha-, kala- ja piimatooteid (lühike säilivusaeg).
- Pane kappi ainult kinniseid pakendeid (avatud pakendite säilivusaeg võib olla oodatust lühem).
- Võta nii palju, kui tarvis ning jäta teistele ka.
- Kui tood kappi toitu, märgi logiraamatusse, millal see toit toodud on (+säilivusaeg, kui pakendil puudu) ning anna märku Keila toidujagamise facebooki grupis, mis sa kappi viisid -nii jõuab info kiiremini inimesteni.
- Paiguta värskem kraam tahapoole (nt kui tood 3 pakki jahu, pane pikema säilivusajaga tagumiseks pakiks).
- Jäta kapp enda järgi puhtaks, et teistel oleks hea kasutada.
- Kui tood enda valmistatud toitu, märgi kindlasti peale valmistamise kuupäev (ja säilivusaeg) ning allergeenid/koostis (nt laktoos, gluteen, lihatooted, pähklid jms)
- Tasub järgida toodete säilitamistemperatuuri!
- Kui vajalikud tarvikud (puhastusvahendid, pastakas, logiraamat vm) otsa saavad/ära kaovad või on mõni muu mure, kirjuta facebookis Keila toidujagamise gruppi.
Pea meeles, et:
- Toit ei ole prügi!
- Toit on väärtuslik ning vajalik kõigile – ärme raiska!
- Kui ise ei tarbi, jaga oma kogukonnaga – äkki kellelgi läheb just sinu “üleliigset” tarvis!

Kapi on ellu toonud MTÜ Keila Ringmajandus
Küsimuste korral kirjuta liisa@keilaringmajandus.ee ja heldena@keilaringmajandus.ee